下記の成果発表を国際会議で行いました。すべてオンライン開催でした。

Design Automation and Test in Europe (DATE) において、粟野先生、2020年3月に博士課程を卒業した土井さん研究成果を発表しました(2020/4)
“BYNQNet: Bayesian Neural Network with Quadratic Activations for Sampling-Free Uncertainty Estimation on FPGA”
“Fault Diagnosis of Via-Switch Crossbar in Non-Volatile FPGA”

International Midwest Symposium on Circuits and Systems (MWSCAS)において、2020年3月に修士課程を卒業した清水さんの研究成果を橋本先生が代理で発表しました(2020/8)
“Position and Posture Estimation of Capsule Endoscopy with a Single Wearable Coil Toward Daily Life Diagnosis”

International Conference on Artificial Intelligence Circuits and Systems (AICAS)において、2020年3月に修士課程を卒業した大西さんの研究成果を劉先生が代理で発表しました(2020/8)
“Memory Efficient Training Using Lookup-Table-Based Quantization for Neural Network”

International Symposium on Circuits and Systems (ISCAS)において、M2のLopezくんが研究成果を発表しました(2020/10)。
“Low-Cost Reservoir Computing Using Cellular Automata and Random Forests”

European Conference on Radiation and Its Effects on Components and Systems (RADECS)において、M2の伊東君、Zhangさんが研究成果を発表しました(2020/10)。
“Analyzing DUE Errors with Neutron Irradiation Test and Fault Injection to Control Flow”
“Fault Mode Analysis of Neural Network-Based Object Detection on GPUs with Neutron Irradiation Test”

International Test Conference (ITC)において、春に博士課程を修了したChenさんが研究成果を発表しました(2020/11)。
“Proactive Supply Noise Mitigation with Low-Latency Minor Voltage Regulator and Lightweight Current Prediction”

Nuclear and Space Radiation Effects Conference (NSREC) において、社会人D学生の加藤さんが研究成果を発表しました(2020/11)。
“Muon-Induced Single-Event Upsets in 20-nm SRAMs: Comparative Characterization with Neutrons and Alpha-Particles”

カテゴリー: 対外発表